Advertising advertising

Bucureștiul a devenit prea bacovian pentru mine și m-am cărat în alt oraș. Începe tot cu B, dar are meritul de a fi însorit. Printre multe alte merite.

Ce să vă zic…rău nu e. Nici măcar faptul că mi-a picat o creangă în cap în timp ce stăteam pe o bancă. Nici măcar că bătrâneii de 64 de ani vor să îți facă insistent cunoștință cu orașul lor sau cu personalitatea lor.

Să fie clar, no tengo una hermana. Și nu, no quiero visitar Barcelona con usted.

Din punct de vedere profesional, nu că am venit aici să fac PR, ci pentru că nu ai cum să nu vezi….mi-au plăcut foarte mult niște printuri care fac advertising advertisingului: Si te ven, estas vendido (dacă te văd, ești vândut – pe fond un chip feminin foarte machiat care îți face semn să ții secretul) sau Si no te recuerdan, no importa lo bueno que seas (Dacă nu își amintesc de tine, nu contează cât de bun ești – pe fond o statuie aureliană).

În rest, plutesc în cel mai romantic oraș în care parcă zidurile și geamurile se topesc somnoroase sub soare. Orașul ăsta are forme dulci și sangre caliente.

blog adv      coffee barcelona poza

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.