CENUȘĂRESE RATATE

Oamenii se hrănesc, supraviețuiesc și se salvează cu speranță. O fată care vindea fructe în piață face acum 3 mil de euro din haine. Un tip de 27 de ani! își petrece 6 luni pe an în vacanță datorită unei platforme online despre amenajarea creativă a casei.

În condițiile ăstea, cum să nu crezi în basme? Cenușăreasa este la modă și oamenii o adoră fără să știe. Chiar și cei mai cinici.

Dacă el/ea a reușit, eu de ce nu aș reuși? Și iată cum crește Clubul Cenușăreselor. Dar foarte puțini îți povestesc despre Cenușărese ratate. Unde sunt ele? Vreau să îmi spună cum și-au pierdut pantoful și nu l-au mai găsit.

Pentru că fiți siguri că ele există undeva printre noi: oameni care nu au reușit. Preferații mei sunt cei care au eșuat și totuși încearcă. Asta e adevărata lecție de succes: perseverență, entuziasm și speranță. Oamenii care au făcut din eșec o probă de succes, aceștia sunt Cenușăresele mele preferate: Cenușăresele care nu se dau bătute și urcă desculțe de câte ori e nevoia piatra lui Sisif.

Cenușăresele fericite sunt cele mai superficiale modele de viață și comportament pentru că nu te învață ce înseamnă rezistența și perseverența, viziunea și munca. De ce? Pentru că și-au atins scopul și când ajuns acolo sus pe tocuri îți spun ție ce ușor a fost totul. Și tu le crezi. Le vezi pe tocuri cu vântul celebrității suflându-le în freză pe un Titanic ce pare că nu se va scufunda.

Oare?

Comments (2)

    E cam nasol să muști din căni, fie ele și simpatice 🙂

    Reply

      Așa m-am gândit și eu. De-asta am lăsat-o pe raft, dar am luat-o în poză. Atitudine responsabilă, nu?

      Reply

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.