Fularul jos

Un gând mi-a schiat printre urechi.

Viața e o bombă cu ceas. Numărăm invers zilnic timpul rămas pâna la ”explozie”. 5 zile până la weekend, 3 săptămâni până la vancață, 6 ore până la finalul programului, 3 luni până la botez, 1 oră până la pauza de cafea. Suntem ”deținuți” într-un sistem AMR până la ”eliberare”. Fără constrângere nu ar fi libertate.

Matematica și-a întors mantaua de cifre pe dos. Creștem în ochii noștri pe măsură ce descreștem kg. Împărțim momente frumoase ca să multiplicăm prietenie. Cu alte cuvinte:  Minus e de fapt un Plus, iar împărțire înseamnă înmulțire.

Pași mici, distanțe mari.

Ceea ce vreau să spun e că suntem într-un test de răbdare al cărui clopoțel nu știm când va suna. Această așteptare cifrată care arată ca o foaie de matematică este testul nostru de rezistență. Orice explozie timpurie sau întârziată face țăndări peisajul în care înoți cuminte zi de zi. Dar țăndările nu înseamnă că totul e pierdut. Înseamnă că ai rupt fularul de frustrări ce te sufoca. În felul tău. Dă-ți fularul jos la vreme bună 🙂

O primăvară liberă cu ”haine” comode și croite pe temperamentul tău! 🙂

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.