Pisica – cea mai bună lecție de social media

Îmi aduc aminte când eram în liceu cum mi se umfla zona din laterala degetului mijlociu de la mâna dreaptă de la atâta scris. Azi-dimineață mă întrebam de ce ne tocim degetele pe telefoane, laptopuri, tablete cu atâta social media.

Social media este cea mai zgomotoasă ”stradă” pe care o poți alege pentru a spune ceva. Toată lumea are Facebook, cei mai mulți ciripesc pe Twitter, cei mai zeloși sunt pe Instagram/Pinterest etc. Dacă mai citesc încă un articol sau cineva îmi spune că social media e despre conversație, o să țip. Conversații, like-uri, share-uri.  Avalanșă de mesaje, stări, muzici, poze, călătorii, pisici, căței, prăjituri (aici déjà devin foarte nervoasă), articole, bloguri (ha-ha), zăpadă, mărțișoare, inimioare, avioane picate, copilași, joculețe, Bianca, haine, bancuri, amenjări, pisici, căței, pisici etc. Da, da, pisica a cucerit online-ul.

Dacă pui și un cățel lângă, ești déjà déjà superstar. Recunosc și mie îmi plac pisicile. Cu atât disperare, încât mă simt mai bine dacă beau cafea dintr-o cană cu o moacă de pisică pe ea. (Freak!?).

Lăsând pisica, ce facem cu social media? Propun să o consumăm …era să scriu responsabil (dar mi-am dat seama ce frază iresponsabilă expun). Propun să o consumăm cu pasiune. Carpe diem și totul se ve întâmpla de la sine! Social media poate fi mai mult decât o conversație, poate fi momentul nostru de luciditate, de nebunie, de distracție, de relaxare etc.

În final, pisica va avea în continuare de câștigat 🙂

 

marti25

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.