PUNCTUL PASIUNII

Am citit undeva că e periculos să crezi că dacă ai pasiune pentru ceva, înseamnă că poți face bani din asta. Pe moment argumentul părea să te convingă de ce. ”Adică dacă să zicem că îți place să faci sex, trebuie să te transformi în prostituată?”.

Ce poți să mai zici? Taci o săptămână nervos cu senzația că s-ar putea să aibă dreptate și apoi zici ”Sau deschizi un sex-shop!”

Ceea ce vreau să spun e că trăim într-o lume în care curcubeul nu mai e doar rogvaiv. Între timp au apărut culori precum tangerine tango, arcadian green, radiant orchid. Apropos, ultima e culoarea anului 2014.

Trăim într-o lume în care 1+1 nu mai garantează că dă 2. Într-o lume pe care părinții noștri nu o mai recunosc pentru că ea s-a schimbat în timp ce poate unii trăgeau un pui de somn între ture. Și atunci ce e de făcut într-un carusel al senzațiilor, al oportunităților, al crizelor, al oamenilor? Nu-ți rămâne decât să găsești punctul fix și să te sprijini pe el: pasiunea ta. Acel lucru care pe măsură ce te consumă, te face să crești, pe măsură ce te seacă de energie, te ”umflă” de satisfacție, pe măsură ce timpul curge, tu te salvezi de la înec.

Tu ce punct ai?

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.