SECRETUL MURITORILOR DE RÂND

–         Vrei chiloți de la Victoria’s Secret?

–         !?

–         35 lei.

–         Care e șmecheria? Sunt contrafăcuți? Sunt făcuți în China?

–         Toate lucrurile sunt făcute în China.

 

Există zei și există muritori de rând. Muritorii de rând prezintă cele mai de interes povești pentru că muritorii de rând reușesc prin resurse minime efecte maxime. Gen să se îmbrace în chiloți cu etichetă celebră pe bani puțini.

Muritorii de rând fac, cum zice o prietenă, din …ceva bici. Sau cum îmi spunea tot ea (dar în facultate): ”E o vorbă: sunt prea sărac ca să mă îmbrac prost.”

Cam același lucru e valabil și în PR. Profesioniști cu bugete MICI trebuie să aibă idei MARI. Te întrebi pe moment cum îți permiți să crezi că ai putea ajunge într-o competiție cu o agenție care face artă în industria ta cu bugete de juma de rând. Nici nu îndreăznești să zici în gând că nu e corect. Nu e corect. Dar e perfect. Altfel care ar mai fi farmecul? Care ar mai fi provocarea? Ok, nu o să iei ursul de argint al industriei, dar când clientul tău se bucură de rezultate, ce premiu mai poate intra în competiție cu satisfacția asta?

Eu am așa un semn de exclamare de admirație în dreptul gospodinelor care reușesc să facă 3 feluri de mâncare diferite din aceleași ingrediente. Și poate cum zicea un prieten ”Mă bucur că a venit criza! Oamenii revin cu picioarele pe pământ!”

Eu cred că oamenii devin mai creativi pe timp de criză. Cele mai frumoase proiecte personale sau de muncă se clădesc cu oameni care se pun în valoare prin originalitatea punctului de vedere.

Trăiască muritorii de rând. 🙂

 

 

Primim spre publicare fotografii cu cafelele voastre dimineața: office@lightpr.ro

Fotografiile pot fi însoțite de impresii legate de cea mai bună cafea.

Mulțumim Anda Simion pentru fotografia cafelei tale de azi.

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.