SOLUȚIILE NE DAU PROBLEME

Înconjurați de soluții, normal că ne găsim probleme. Cum să devii o persoană matinală? Cum să scapi de acnee? Cum să ai o atitudine pozitivă? Cum să te îmbraci vara asta? Cum să-ți trăiești viața?

Toată lumea are soluții pentru probleme pe care nu le-ai identificat încă. Astfel încât eu cred că cea mai răspândită boală la momentul actual este ipohondria cultivată. Hipnotizați dăm click pe toate aceste soluții pentru că trăim într-o lume în care vizual ne sunt setate standarde la care trebuie să ajungem. Trăim semiadormiți într-un tablou procustian.

Inclusiv nonconformismul conține un set relativ clar de standarde.

E firesc. Creierul nostru e programat să gândească în categorii și să recunoască anumite matrici pe care le-a învățat. Roata nu se mai inventează. E deja pe drum.

Așa am realizat că regula cea mai simplă a unui proiect nonconformist este de fapt procedura de alăturare a două sau mai mult elemente comune, dar o alăturare care nu s-a mai făcut. Vestimenația femeilor din Londra este cel mai bun exemplu.

21813plaid7987webThe Sartorialist

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.