Roxana Fleșariu, Președinte

Întâlnirea cu fetele de la Light PR a reprezentat începutul unei prietenii frumoase. Fetele ne-au fost de mare ajutor în promovarea cazurilor sociale pe care le-am sprijinit cu toată dedicația. Redactarea textelor, pregătirea materialelor și implicarea lor caldă au însemnat foarte mult în strângerea de fonduri dedicate copiilor cu malformații cardiace congenitale.

Gabriel Câlțu, Project Manager

Am fost încântați de parteneriatul cu Light PR, agenție care ne-a oferit atenție personalizată, idei creative și materiale redactate elocvent pentru campania de comunicare derulată cu sprijinul lor. Am fost norocoși să colaborăm cu echipa care a înțeles produsul și l-a comunicat cu succes presei specializate.

Daniela Munteanu

Am apreciat în colaborarea cu Light PR creativitatea textelor și comunicarea eficientă. Andreea și Mihaela m-au ajutat cu livrarea serviciului în timp util.

Cristian Manea, Director General

IlfovSport a sarbatorit doi ani de presă printr-o gală organizată excepțional. Pentru că am apelat la serviciile profesioniste ale agenției Light PR, evenimentul a fost o reuniune de elită care s-a bucurat de o foarte bună organizare și o reflectare media națională. Ne bucurăm de un parteneriat cu o agenție creativă, responsabilă și foarte bine organizată.

Anda Simion, Marketing Specialist

Am colaborat cu Light PR în cadrul campaniei de promovare a galei Ilfov Sport, ediţia 2013 şi am găsit în această echipă frumoasă un partener ideal, care punctează la toate capitolele: comunicare eficientă, promptitudine, profesionalism, seriozitate. În plus, echipa Light PR debordează de energie pozitivă. O colaborare agreabilă, cu oameni capabili şi deschişi, pe care sperăm să îi mai întâlnim şi cu alte ocazii.

Narcis Drejan, Redactor-Şef

Chiar dacă erau new entry în lumea firmelor de organizat evenimente, am avut strălucita idee de a apela la Light PR pentru Gala IlfovSport. Credeți că noi am făcut ceva? Fetele au aranjat evenimentul precum germanii: seriozitate, exactitate, corectitudine... superior!

Răzvan Ciulacu, Marketing Manager, Intervenus

Light PR a asigurat un nivel înalt de profesionalism în colaborarea pe care o dezvoltăm. Am comunicat foarte bine cu echipa care a înțeles nevoile și serviciul pe care îl dezvoltăm. Apreciem promptitudinea, rezultatele și implicarea.

Companie internațională de produse cosmetice și îngrijire personală

Mobilizarea echipei în livrarea serviciului solicitat a fost remarcabilă.

Testimonial