Ultimul manual de comunicare: Spacey pe eliptică

Ce Carmen Brumă! Ce Tracy – regina fitnessului! Ce site-uri, ce ceaiuri, ce Dukan! Nu mai cred de multă vreme în regimuri clasice. De la disociat încoace am încercat-o inclusiv pe Eva Longoria pe Desktop.

Umblă vorba că trebuie sa te vizualizezi învingător ca să câștigi. Aveam pereții tapetați cu cifra magică de kg. Pe pereți a rămas. Mai umbla altă vorbă cum că de fiecare dată când îți vine să mânănci, să faci o pauză și să încerci să pricepi ce te face să mănânci. Confuză fiind terminam rapid pauza.

Doamnelor și domnișoarelor, dețin informații noi în acest domeniu de, relativ, ultimă oră. Se ia în fiecare seară un Kevin Spacey pe eliptică și caloriile se topesc cu entuziasm. House of Cards este cel mai intens program sportiv, dar mai ales, cel mai alert și expresiv manual de PR.

A se consuma cu moderație. Ultima reacție a fost de o oră jumate de eliptică undeva la 2 ore după miezul nopții.

Principiul: Combină urgentul cu plăcutul. Nu trebuie să fie Spacey și elipitica. În dietă și comunicare nu există reguli. De fapt, singura regulă valabilă este să ai propria ta viziune. Intuițiile nu dau greș. J

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.